tisdag 21 juli 2009

Vill du delta i Juseks utbildningspolitiska arbete?

Vill du påverka utbildningspolitiken och din framtida arbetssituation? Som studerandemedlem är du välkommen att nominera dig till studerandesektionens styrelse, JSS. Att engagera sig i JSS är ett roligt arbete som ger dig styrelseerfarenhet, ett utökat nätverk och personlig utveckling. Det ger dig en bra merit på ditt CV. Du blir ett styrelseproffs, helt enkelt.

Som studerandemedlem i Jusek tillhör du Juseks Studerandesektion (JSS). Sektionen har nästan 20 000 medlemmar, och är den största sektionen inom Jusek. Studerandesektionens uppgift är att ta tillvara medlemmarnas intressen och arbeta för deras bästa i sina studier och övergången till arbetsmarknaden.

Inför hösten söker Jusek motiverade studenter som är intresserad av en plats i styrelsen. Sektionsstyrelsen arbete handlar främst om politisk påverkan och organisationsassistans till lokala Jusekföreningar. Uppdraget i styrelsen är under ett år med start september 2009.

Uppdraget är ideellt. Jusek bekostar resor och boenden i samband med möten. Styrelsemöten hålls ofta i Stockholm och ibland vid olika lärosäten. Uppdraget i styrelsen pågår fram till hösten 2010. Vi ser gärna sökande från alla utbildningsgrupper som Jusek verkar för; Jurister, Civilekonomer, Systemvetare, Personalvetare och Samhällsvetare. Vi ser fram emot en ansökan från dig!

Är du intresserad?

Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev där du berättar om dig själv, dina tidigare erfarenheter och varför du vill engagera dig i Jusek: JSS-valberedning@jusek.se senast den 9 augusti 2009. Skriv i brevet om du söker posten som ordförande eller övrig styrelseledamot. Vid frågor kontakta Linnea Sanfridson i valberedningen på telefon 0763 - 11 50 37.

Inga kommentarer: