Om mig


Jag har fått höra att jag är den typiska 80-talisten. Utöver det är jag jurist, feminist, socialdemokrat, halvnorsk, överengagerad och facknörd. Jag bor med min partner på Södermalm och amerikanska TV-serier är min absoluta favorithobby.

På min fritid är jag ordförande i den tvärfackliga S-kvinnoklubben Alina och ledamot i Forum Egalia. Jag är en av tre som drev podcasten Fan vad Fittigt.

Jag gillar att skriva och att tycka. Jag har varit gästkrönikör i Helsingborgs Dagblad och skribent på Makthavare.se, där jag även gjort politiska analyser. Tycka gör jag ibland i paneler och i webb-tv. Till exempel har jag pratat om en omställningsförsäkring för studenter på Almedalen och om digitalisering och folkrörelsen i Godmorgon Almedalen (ungefär 29 minuter in i klippet). Föreläser gör jag ibland, här om att läsa på universitet och högskola. Tyckande och pratande jag gärna mer av. Jag är även en uppskattad moderator av samtal och debatter likväl som mötesordförande på årsmöten och kongresser.

Kontakta mig gärna om du vill vet mer eller boka mig till något. Det gör du enklast via twitter eller på lisa punkt gemmel snabela gmail punkt com.

Bilden är tagen av Tobias Björkgren